lista:

Game of Thrones

žanr(ovi): Avantura, Drama, Fantazija

Dok se sprema građanski rat između nekoliko plemićkih familija u Westeros, deca bivših vladara pokušavaju povratiti na vlast. U međuvremenu zaboravljena rasa, pred uništenje, planira da se vrati nakon nekoliko stotina godina na Severu.

The Flash

žanr(ovi): Akcija, Avantura, Drama

Barry Allen se budi 9 mjeseci nakon što ga je udario grom i otkriva da mu je munja dala moć super brzine. Sa svojim novim timom, Barry postaje "Flash" i bori se protiv kriminala u Central City.

Preacher

žanr(ovi): Avantura, Drama, Fantazija

Nakon natprirodnog događaja u njegovoj crkvi sveštenik traži pomoć od vampira da bi pronašao Boga.

Arrow

žanr(ovi): Akcija, Avantura, Krimi

Razmaženi milijarder Oliver Queen je nestao i proglašen mrtvim kada je njegova jahta nestala. Vraća se posle pet godina kao potpuno novi čovek, odlučan da očisti grad kao osvetik sa kapuljačom, naoružan lukom i strelom.

Supernatural

žanr(ovi): Drama, Fantazija, Horor

Dva brata prate svog oca kao "lovci" koji se bore protiv zlih natprirodnih stvorenja kao što su čudovišta, demoni i bogovi koji lutaju Zemljom.

Peaky Blinders

žanr(ovi): Krimi, Drama,

Radnja započinje 1919. u predgrađu Birminghama. Vojnici koji su se vratili iz Prvog svjetskog rata se bore za egzistenciju u industrijskom krajoliku kojeg muče ekonomski problemi. Radnja se fokusira na obitelj Shelby, čiji članovi čine najdivljiju bandu, Peaky Blinderse.

učitaj još...